RVT CNC Technology

Svenska Brukshundsklubben Blekingedistriktet

En del av Svenska brukshundsklubben

Bli medlem

Modprovet är planerat till 2023 12-16 juli

Vi fortsätter satsningen på att utveckla MODPROVET till att bli norra Europas största skyddshundstävling på anrika Ronneby Brunnspark.

Vi söker nu samarbetspartners och sponsorer som vill vara SBK (Svenska Brukshundklubben) behjälpliga med att säkerställa att vi kan sätta Sverige på den nationella och internationella kartan som en tävlingsnation.

Välkomna till Ronneby Brunnspark

Evenemanget är ett samarrangemang av Blekinges lokala brukshundklubbar där de olika aktiviteterna är fördelade inom Blekinges kommuner.

 

Hello all dog friends

Vår ambition är att Sveriges och övriga länders skyddshundsekipage med supportrar ska gästa oss i juli 2023. Ronneby Brunnspark är en av Sveriges vackraste parker och kommer att vara en fantastisk anläggning för denna tävling. Vi kommer att kunna inkvartera cirka 100 husvagnsekipage i direkt anslutning till tävlingsplatsen. Anmälan för campingplats gör du på våran hemsida.

Välkomna, önskar Svenska Brukshundklubben - Blekingedistriktet

Glöm inte att anmäla er

Ni vet hur glömsk man kan bli så här kring midsommar, sommarlov & allt som ska göras på jobbet? Det är så himla lätt att i all förvirring så kanske man råkar glömma anmäla sig till den enda tävlingen man inte skulle missa.. Det kan ju faktiskt hända även dom bästa!

Så, eftersom vi inte vill att någon ska missa #modprovet2023 så har vi nu öppnat upp anmälan igen till Elitklass skydd & IGP 🥳

Nu måste ni komma ihåg att:

1) Gå in på SBK tävling
2) Leta rätt på Modprovet
3) Välj gren
4) Anmäl, anmäl, anmäl!

Ingen bra historia börjar med ”När jag satt hemma i soffan…” 🙃

Ni vet att vi pratat om värdecheckar till prispallen & Modprovets prisbord, ni kanske rent av har hört från tidigare deltagare. Nu kan vi även berätta att dom som står på pallen i MR3, Elitklass Skydd & IGP 3 kommer bla vinna värdecheckar till ett värde av:

🥇2500 kr
🥈1500 kr
🥉1000 kr