Ingrid Lindfalk

Ingrid Lindfalk, tävlat SM skydd, spår, rapport, bevakning och lydnad. Dömt SM i skydd och sök, Nordiska i rapport, spår och lydnad. Mentaltestdomare. Jobbat i försvaret med hundtjänst. FN-tjänst med minhundar i Kambodja 1 år.

Jan Larsson

Janne Larsson heter jag min bana i SBK startade 1982, blev instruktör 1987 och tävlingsledare 1992 och domare 2008. I dag har jag en galen men snäll Malle som min hustru tävlar med.

Göte Karlsson

Medlem i Karlshamns Brukshundklubb sedan 1969 och lärare hundtjänst sedan 1978 utbildad i omgångar vid försvarets hundskola, statens hundskola och hundskolan Sollefteå. 1:a klass A domare sedan 1983.

Tävlat på elitnivå i spår, sök och skydd (rapport hkl). Haft 10st schäferhundar varav de flesta varit tjänstehundar inom HV.

Har tränat och tävlat hund från början på 70-talet och nuvarande hund Toneryds Hayley är utbildad patrullhund, specialsökhund och tävlade i elit skydd (numera pensionerad) och väntar nu på en kommande ny valp.

Har dömt:
Många Bruksprov
NM i Skydd och Sök
SM i Skydd och sök
SM Ungdomar

Jörgen Karlsson

Sjöbo Brukshundklubb
Memorix Zol

Har tränat och tävlat hund från 1980
Är Bruks och Lydnadsdomare samt Mentalbeskrivare
Föder upp Schäfer med prefixet Memorix.

Kört upp Brukschampion i Skydd o Spår, Lydnadschampion samt utbildat 7st Tjhundar
Svensk Mästare Bruks-SM i skydd, 3 gånger.
Svensk Mästare Schäfer-SM i Skydd, 3 gånger.
Har deltagit på Bruks-SM i Skydd och Spår samt
2 gånger på Schäfer -SM i Spår
Deltagit på Lydnads-SM 2 gånger

Har dömt:
NM i Skydd och Sök
SM i Skydd
SM Patrullhundar, FM
SM Ungdomar
SM för Väktarhundar

Martin Pettersson

Martin Pettersson medlem i Ronneby brukshundklubb sedan 2010. Bruksdomare sedan 2020. Har en schäfer från Hedeforsens som jag tävlar i skydd & spår med.