Globus Sport 

Globus Sport webshop är ett familjeägt företag som drivs av tredje generationen Seelig. Vår långa erfarenhet som grossister inom häst, hund och katt gör att vi har en stor kunskap om dessa områden. Vi utvecklar och förbättrar ständigt våra produkter och till hjälp har vi våra sponsrade ryttare och hundförare som testar vårt sortiment. I utbudet finns både egendesignade produkter och välkända märken. Vi strävar efter att kunna erbjuda ett komplett sortiment med både häst/ridsport-, hund- och kattprodukter av hög kvalitet till bra priser. Ambitionen med globussportwebshop.se är att erbjuda en användarvänlig e-handel med snabba leveranser och en hjälpsam service genom vår kundtjänst. Vi tycker det ska va lätt och smidigt att handla på nätet.

Se mer på: https://www.globussportwebshop.se/

Svenska DjurApoteket 

Svenska DjurApoteket ägs och drivs av Modin Trading AB, ett litet familjeföretag med huvudkontor och lager i Anderslöv, Skåne.

Bakgrunden till idén kommer ifrån att vi själva arbetat med kosttillskott på humansidan samtidigt som vi tränade hund på hög nivå och saknade kosttillskott med högt innehåll till rimliga priser till våra hundar, där började tankarna att gro och våren 2009 kunde vi presentera en serie kosttillskott för hund och katt, under åren har produkter kommit till och utvecklats. Vi testar alla våra produkter på ett antal hundar innan de presenteras ute på marknaden. Vi är lyhörda mot våra kunder och samarbetspartners vad som efterfrågas och saknas.

Vårt mål är att ta fram kosttillskott och hälsoprodukter i absolut toppklass för hundar och katter, alla råvaror har samma höga standard som kosttillskott till människa.

Produkterna är svensktillverkade. Både anläggningen och produkter är kontrollerade och registrerade hos Jordbruksverket. Fabriken är godkänd för humanproduktion.

Tveka inte att höra av dig till oss på Svenska DjurApoteket om du har några frågor eller funderingar gällande din order, våra produkter eller något annat.

Läs mer och hitta produkter på: https://www.svenskadjurapoteket.se/

Stålmännen AB

Stålmännens historia börjar egentligen år 2003 som försäljning av stål material. Men vi hoppar fram till år 2014..

Patrik Karlsson förvärvar samtliga aktier i Stålmännen juni 2014, genom PK Industriservice i Karlskrona AB.

PK Industriservice i Karlskrona AB ägs av Patrik Karlsson 100%

I maj 2016 träffas Patrik Karlsson och Peter Thalin för första gången under ett VM FMBB i Frankrike. Där båda är på plats för att tävla med sina hundar av rasen Malinois. Patrik med sin Vandalens Kula och Peter med Mallekrafts Gaston.

Vid detta tillfället delade dem boende på ett slott i södra Frankrike någon mil från tävlingsområdet. Tävlandet gick inte deras väg detta VM. Men på kvällarna togs det en rom eller två och fröet såddes om att utveckla något tillsammans.

I Februari 2017 återkom Patrik om en möjlig idé, Karlskrona Precisions Mekaniska Verkstad AB är ute till försäljning.

I maj 2017 utfördes en inkromsaffär av Karlskrona Precisions Mekaniska Verkstad AB och Braskebratt Förvaltning förärver 50% av aktierna i Stålmännen.

Från att 2018 investera i första DMG maskinen till att idag 2023 stå med 6 Stycken olika DMG maskiner.

Under 2021 blev Stålmännen även ISO certifierade enligt

ISO 9001-2015 ISO 14001:2015.

Stålmännen i Karlskrona AB är ett bearbetningsföretag som har kompetens och vana att bearbeta med material som stål, gjutgods, aluminium, rostfritt och plaster. Vi producerar små och stora detaljer i fleroperationsmaskiner. Vi jobbar även med svetsning, svarvning, bearbetning, fräsning, mätning och beräkningar. Även återförsäljare av Air Liquide Gas AB. Idag är vi 7 anställda på Stålmännen.

Vi är vana vid att arbeta i hård konkurrens vilket ställer stora krav på oss att ligga i framkant när det gäller att finna nya och effektiva produktionsmetoder – utan att tumma på kostnadseffektivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Det klarar vi genom våra engagerande och kompetenta medarbetare.

Vi jobbar alltid med korta ledtider, hög flexibilitet och bästa service.

När det ställs höga krav på noggrannhet kan vi klara toleranser utöver det vanliga.

https://stålmännen.com/