Svenska Brukshundsklubben Blekingedistriktet

En del av Svenska brukshundsklubben

Bli medlem

Modprovet är planerat till 2021 15-18 Juli

År 2020 har vi nu lämnat bakom oss och ser framåt möjligheternas år 2021 och MODPROVET vecka 28 (21 symboliserar bl.a. kommunikation, framgång och energi ). SBK hoppas nu att vi kunnat lägga Coronaviruset bakom oss och att tävlingssäsongen kommer i gång. Styrgruppen satsar nu (åter igen) på att genomföra norra Europas största skyddshundstävling med internationell CACIT status inom Mondioring, IGP, IPO NS skydd (Protection dog) & Svensk Skydd på anrika Ronneby Brunnspark.

Vi söker nu samarbetspartners och sponsorer som vill vara SBK (Svenska Brukshundklubben) behjälpliga med att säkerställa att vi kan sätta Sverige på den nationella och internationella kartan som en tävlingsnation.

Välkomna till https://www.ronneby.se/.../parker/ronneby-brunnspark.html

Evenemanget är ett samarrangemang av Blekinges lokala brukshundklubbar där de olika aktiviteterna är fördelade inom Blekinges kommuner.

 

Till de som campar har vi fixat dusch möjligheter.

De kommer att vara tillgängliga från 17:00-19:00
Torsdag till lördag.
Pris: 20 kr./gång
Swish nr: 0705 30 95 41
Adress angives av Lena E. eller Fredrik vid grillen.

Hej alla hundvänner

Vår ambition är att Sveriges och övriga länders skyddshundsekipage med supportrar ska gästa oss i juli 2021. Ronneby Brunnspark är en av Sveriges vackraste parker och kommer att vara en fantastisk anläggning för denna tävling. Vi kommer att kunna inkvartera cirka 100 husvagnsekipage i direkt anslutning till tävlingsplatsen. Anmälan för campingplats gör du på våran hemsida.

Välkomna, önskar Svenska Brukshundklubben - Blekingedistriktet

Till våra tävlande och funktionärer

På grund av den förväntade sommarvärmen kommer säkert alla ordinarie parkeringsplatser vid badet vara upptagna.
Kör förbi parkeringen vid badet och följ grusvägen till ni kommer till grusplanen intill husvagnarna. Där finns bra möjligheter att ställa bilarna.
Grinden vid Silvergrottan har vi nyckel till så vi kan släppa in bilarna. Finns även vattenuttag vid toaletterna.
Ta gärna med solskydd så jyckarna har det bra i bilarna.
Hälsningar
Anders Brorsson